de Herkimer

de Herkimer

Mineralen en Orgonite

We leveren op bestelling en doen momenteel geen beurzen.
We hebben geen winkel, maar afhalen is mogelijk na afspraak.

Wat is Orgonite?


Orgonite is een decoratief voorwerp, gemaakt van giethars, bergkristal, edelsteentjes en metalen snippers, dat negatieve energie aantrekt en deze omzet in positieve energie.

Hoe kan dit?


Tussen de jaren 1930 en 1940 van de vorige eeuw heeft Dr. Wilhelm Reich ontdekt dat wanneer je fiberglas (organisch) combineert met staalwol (anorganisch) dat er Orgon energie wordt aangetrokken van zowel de positieve als de negatieve vorm.

Hij maakte kisten van dit materiaal en liet zijn patiënten voor een bepaalde tijd hier in plaatsnemen om ze van hun klachten af te helpen.

Deze bijzondere uitvinding werd in de doofpot gestopt, zijn werk werd verbrand en hij belandde in de gevangenis waar hij in Lewisburgh op 3 november 1957 overleed.

Niet alles was vernietigd en in 1986 werd door wetenschappers geconstateerd dat een verblijf van een half uur in zo’n kist psychische en fysieke positieve effecten had, wat niet werd waargenomen bij de controlegroep, die in een kist zonder fiberglas en staalwol had gezeten.

In het jaar 2000 kwamen het echtpaar Don en Carol Croft er achter dat wanneer je polyesterhars (organisch) mengt met stukjes metaal (anorganisch) en dit in vormen giet, hetzelfde resultaat wordt verkregen.

Carol had de gave om energie te kunnen zien. Ze stopte er een kwartskristal in en ontdekte dat de werking sterk toenam.

Bergkristallen trekken etherische energie aan, transformeren deze en stralen ze weer uit.

Door de verharder die in de hars wordt gebruikt gaat de hars krimpen en komt het bergkristal onder druk te staan, waardoor de werking nog meer toeneemt en krachtiger wordt.

Zo ook met andere stenen die er in verwerkt worden.

Zo is Orgonite ontstaan. Dit trekt de Orgon energie aan, transformeert de negatieve energie en bekrachtigd de positieve energie.

Denk hierbij aan straling van computers, wifi, t.v. magnetron, u.m.t.s. masten, 5 g masten, dect telefoon, mobieltjes, en tablet of
i- pad en niet te vergeten hoogspanningsmasten.

De kleine vormen kun je bij je dragen, of op een pijnlijke plek leggen. De grotere vormen zet je bijvoorbeeld in de huiskamer of slaapkamer en een tafelbuster kan je hele huis opschonen van negatieve energie.

Dan zijn er ook nog chembusters. Deze zet je meestal buiten.

Doordat er in een tafelbuster en een chembuster koperen buizen zijn gezet waar een, met koperdraad omwikkelde bergkristal, dubbeleinder en een met koperdraad omwikkelde Herkimer, in zit, zijn deze bijzonder krachtig en de koperen buizen zorgen er voor dat de getransformeerde en bekrachtigde energie zich ver kan verspreiden zodat schadelijke effecten van alle vormen van straling en chemtrails worden geneutraliseerd.

Dit betekent niet dat je geen bereik meer zou hebben met je mobieltje, je blijft gewoon bereik houden, maar het neutraliseert de nergatieve effecten van de elektromagnetische straling.

Wat zit er in

Wat ik standaard in Orgonite verwerk is:
Bergkristal
Dit is een zuiverende steen die negatieve energieën neutraliseert en andere stenen van nieuwe energie voorziet
Amethyst
Is de steen van de hoogste geestelijke macht en geeft helderheid van geest en is ontspannend in het algemeen.
Roze Kwarts
Vergroot creativiteit, geestelijke groei en bevordert de liefde.
Deze drie samen wordt ook wel de Drie-eenheid genoemd

Drie-eenheid

Deze drie samen wordt ook wel de drie-eenheid of de gouden driehoek genoemd. Deze stenen versterken elkaar en geven samen meer energie dan de optelsom van deze drie stenen afzonderlijk. De drie-eenheid verbindt lichaam, geest en ziel. Roze Kwarts het lichamelijke, Amethyst het geestelijke en Bergkristal het spirituele. Van daaruit wordt ook een balans gecreëerd.

Zwarte Toermalijn

Zwarte Toermalijn is dé steen tegen straling, is bijzonder aardend en werkt tegen allerlei vormen van negativiteit.

Seleniet

Seleniet wordt ook wel engelensteen genoemd, is een sterk reinigende steen, heeft een hogere trilling dan de gemiddelde mens en kan je trilling verhogen als je er aan toe bent. Neutraliseert straling.

Azeztuliet

Azeztuliet wordt net als Seleniet ook engelensteen genoemd. Deze is op de hoogste frequenties afgestemd, verhoogt trilling en straalt positieve energie uit.

Edelshungiet

In de nieuwste voorwerpen gebruik ik ook edelshungiet.
Extra krachtig tegen de straling.

Lepidoliet

Lepidoliet werkt reinigend en beschermt tegen elektromagnetische straling

Deze combinatie van stenen heeft een bijzonder krachtige werking. Verder verwerk ik er metalen in zoals aluminium, messing of ijzer en koper. In sommige Orgonites doe ik meestal al deze vier metalen in.

In een tafelbuster worden ook nog 6 dubbeleinders verwerkt

en 1 Herkimer