de Herkimer

Mineralen en Orgonite

We staan op mineralenbeurzen, spirituele beurzen, enz. en leveren ook op bestelling en geven workshops.

Over mij

Mijn naam is Laurentia Schepers en sinds 1993 verzamel ik stenen.

Ook heb ik edelsteenslijpcursussen gevolgd en alle apparatuur aangeschaft om thuis te kunnen slijpen, zowel zaagmachine, cabouchonslijpmachine trommelmachine, trilpan als faccetteermachine.

De carvings die je hierboven ziet heb ik tijdens de slijpcursus gemaakt. Hier gaat best veel tijd in zitten. Ook de gefacetteerde stenen zijn erg tijdrovend om te maken. Deze maak ik dan niet in opdracht, maar heb er wel op voorraad voor de verkoop.

Met het op maat slijpen van cabouchons, heb ik ervaring opgedaan en deze diensten bied ik dan ook aan.

In 2012 las ik voor het eerst over Orgonite en dat vond ik zo interessant en het voelde zo goed, dat ik een chembuster heb gemaakt thuis. Van het overige hars maakte ik andere figuren waaronder cones en cubcakes. Er kwam toch nogal wat bij kijken om ze goed te maken, en ik heb er veel mee geëxperimenteerd en uiteindelijk worden ze steeds mooier. In tussentijd heb ik verschillende vormen gevonden en de Orgonites die ik hierin maak zijn ook erg decoratief.

Ik maak de Orgonite met een serie stenen die heel goed passen met elkaar en zo een super krachtige combinatie zijn. Een tafelbuster heeft een bereik van 21 meter naar alle kanten, dus is sterk genoeg voor een heel huis op te schonen van negatieve energie.

Nu maak ik Orgonite voor de verkoop.

Heb je speciale wensen qua soort stenen of kleuren, dan maak ik ze ook op bestelling geheel naar wens.

Verder verkoop ik stenen en mineralen zowel ruw als geslepen, sieraden van en met steen, beeldjes en mineralenboompjes. Met al deze mooie spullen sta ik op spirituele beurzen en mineralenbeurzen.