Over mij.

Ik, Laurentia ben in 1993 samen met mijn man Peter begonnen met stenen te verzamelen.

Ook hebben we slijpcursussen gevolgd en alle apparatuur aangeschaft om thuis te kunnen slijpen.
Het werd een “uit de hand gelopen hobby” om het zo maar te zeggen en zo stonden we wel eens
op een hobby markt of braderie.
In 2015 zijn we officieel “de Herkimer” begonnen en waren we regelmatig te vinden op spirituele
en mineralenbeurzen waar we veel plezier in hadden. Na het overlijden van Peter afgelopen november, heb ik geen beurzen meer gedaan, en weet ook niet of ik dat nog ga doen.
Wel verkoop ik via de website.

In 2012 las ik voor het eerst over Orgonite en dat vond ik zo interessant en het voelde zo goed, dat ik een chembuster heb gemaakt thuis. Van het overige hars maakte ik andere figuren waaronder cones en bloemfiguren. Er kwam toch nogal wat bij kijken om ze goed te maken, en ik heb er veel mee geëxperimenteerd en uiteindelijk worden ze steeds mooier. In tussentijd heb ik verschillende vormen gevonden en de Orgonites die ik hierin maak zijn ook erg decoratief.

Ik maak de Orgonite met een serie stenen die heel goed passen met elkaar en zo een super krachtige combinatie zijn. Een tafelbuster heeft een bereik van 21 meter naar alle kanten, dus is sterk genoeg voor een heel huis op te schonen van negatieve energie.

Ik maak tegenwoordig voornamelijk Orgonite tafelbusters, maxi cones, puks voor in je broekzak en hangers. Heb je speciale wensen qua soort stenen of kleuren, dan maak ik ze ook op bestelling geheel naar wens.

Ook maak ik van giethars gedenkvoorwerpen en gedenksieraden van bijvoorbeeld een plukje haar, as of tandje oid.

Ik heb niet alleen interesse in stenen; In 2007 las ik in een tijdschrift een advertentie:
genezen met je handen, je kunt het leren. Ik dacht: “wauw” dat wil ik. Ik kocht het boek
quantum touch en las het in één dag uit. Ik werd razend enthousiast en meldde me aan
voor de workshop van Gunther de Jong die “toevallig” drie weken later in Eindhoven werd gehouden bij de Aquamarijn. Er gebeurden wonderbaarlijke dingen en ik wilde iedereen wel behandelen die iets mankeerde. Door ademhalingstechnieken en bewustzijnstechnieken krijgt de energie die je uit je handen laat stromen een hoge trilling en door de wet van resonantie gaat het zelfgenezend vermogen van de persoon die je behandeld ook in een hogere trilling en kan daardoor beter functioneren en daardoor kan de persoon zichzelf genezen of de klachten worden minder.

Ik vond het geweldig dat dit mogelijk is en heb een vervolgworkshop gevolgd, 60 behandeluren gedocumenteerd en ben practitioner geworden. Ik vond dit toen wel belangrijk, omdat ik voelde dat mijn omgeving het allemaal maar hocus pocus vonden en ik voelde me er niet helemaal serieus bij genomen. Misschien was dat mijn ego.

Daarna heb ik nog een aantal workshops gevolgd:

Quantum balance, Supercharging, Core transformation, Qauntum allergie en Qqantum allergie advanced, Touch of matrix 1, 2 en 3, en communiceren met dieren.

Ik heb vaak mijn moeder mogen behandelen en Peter en mensen in mijn omgeving en heb gedacht om een praktijk te beginnen, maar op de ene of andere manier gebeurde het niet, kwam het er niet van.

Bij de workshop communiceren met dieren werd gezegd: “als je met dieren kunt communiceren, kun je het ook met baby’s, dementen en mensen in coma”

Later dacht ik: “waarom dan ook niet met stenen?” en ik ben stenen gaan programmeren die ik verwerk in de orgonite. Ik ken ook iemand van de beurs die steentjes programmeerde en heb het van haar geleerd. In het begin vermeldde ik het niet, omdat het allemaal toch “vaag” is, maar de reacties waren er wel. De mensen voelden zich erg goed bij de orgonite, en zelfs dieren.

En zo ben ik me langzaamaan verder spiritueel aan het ontwikkelen en volg mijn gevoel hierin.

Stenen hebben een frequentie en als mensen klachten hebben kunnen ze door middel van stenen bij zich te dragen en zich er mee te verbinden door ze “aandacht” te geven in resonantie komen met de steen, waardoor het lichaam of de geest de frequentie van de steen kan overnemen en zichzelf kan genezen of klachten kan laten verminderen.

Moet je er dan in geloven? Ik denk dat je er op moet vertrouwen, dan sta je er voor open. Als je er niet in gelooft of denkt: “baat het niet dan schaadt het niet” dat je dan de deur sluit en het niet toelaat. Je creëert tenslotte je eigen wereld.

De laatste tijd ben ik begonnen om schilderijtjes te maken dmv het gieten met acrylverf. Heel leuk om te doen en er mijn
creativiteit in kwijt te kunnen. Eerst oefenen hoe verschillende methodes uitvallen en daarna op gevoel te gaan werken.
Toen bedacht ik het om er een laagje epoxyhars overheen te doen en er steentjes en metaaldeeltjes in te verwerken zodat het
ook "Orgonite" is in schilderijvorm. Ik gebruik hier natuurlijk ook Bergkristalletjes in en Shungiet, zwarte Toermalijn, Seleniet,
de drie-eenheid, Lepidoliet en Azeztuliet. Hoe de werking hiervan is moet ik nog laten uittesten, maar decoratief is het al wel.
Binnenkort komen ze op de website.

Hierbij wil ik iedereen hartelijk danken voor uw medeleven, in welke vorm dan ook. Laurentia